SALOU MULTA A QUATRE TAXIS IL.LEGALS EN APLICACIÓ DE LA NOVA ORDENANÇA

Salou (Tarragona) (EFE). – La policia local de Salou ha multat a quatre taxis il · legals als dos mesos de l’entrada en vigor de l’ordenança reguladora del servei urbà del taxi, ha informat avui el consistori.

La nova ordenança es va aprovar precisament per lluitar contra l’intrusisme dels taxistes il · legals que no tenen els corresponents permisos i no ofereixen garanties de seguretat als passatgers.

La normativa va entrar en vigor a principis de juny i, des de llavors, la policia local de Salou ha multat a quatre taxistes pirates amb la màxima sanció (2.500 euros) que preveu l’ordenança per aquest tipus d’infraccions.

Tres d’aquests taxis eren d’altres municipis i operaven de forma reiterada i permanent al municipi de Salou, mentre que el quart taxi, amb matrícula anglesa i d’un ciutadà anglès, incomplia totes les normatives establertes per conduir vehicles públics, segons les fonts.

Aquest vehicle, amb matrícula anglesa i que actuava entre l’aeroport de Reus i Salou, està precintat i immobilitzat perquè no tenia els elements bàsics de seguretat per poder transportar viatgers i el seu conductor no tenia els permisos oportuns per prestar aquest servei.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat, Marc Alarcón, ha fet una crida a la ciutadania per dir “no” als taxistes il · legals i ha afirmat: “La seguretat de les persones és la nostra màxima prioritat i es continuarà treballant en la mateixa línia per evitar accidents i il · legalitats “.

SALUT I BON VIATGE.

Share