ELS TAXISTES DEL PALLARS SOBIRÀ INTERROMPRAN EL TRANSPORT ESCOLAR

Sort (ACN). – Els taxistes que realitzen el transport escolar al Pallars Sobirà han comunicat al Consell Comarcal que a partir d’aquest dimecres interrompen la prestació del servei com a mostra de protesta pels “reiterats incompliments dels terminis legals de pagament dels serveis de transport escolar “si no es regularitza la situació. Als transportistes se’ls deuen les factures mensuals des del mes d’octubre del 2012. Així ho han comunicat al Consell mitjançant una breu nota i signada per tots els transportistes. El president del Consell Comarcal, Llàtzer Sibis, ha dit que s’està treballant per aconseguir els diners i evitar la interrupció del transport escolar.

Aquesta mesura afectarà quaranta línies ja uns 410 nens.
Els taxistes argumenten que no poden seguir amb aquesta situació ja que per anar a treballar no només no cobren sinó que han de pagar perquè la gasolina i les assegurances sí que els han de pagar. Molts d’aquests transportistes veuen agreujada aquesta situació en tenir pendent de cobrar el servei de transport a la demanda. Alguns tenen factures pendents de cobrar des de fa dos anys.
El president del Cosell entén la situació dels transportistes i està treballant amb la delegació del Govern a l’Alt Pirineu i el departament d’Ensenyament perquè programin els pagaments.
Els transportistes ja van anunciar una mesura similar a l’inici del curs escolar. Llavors van arribar a un acord in extremis amb el Consell Comarcal del Pallars.

SALUT I BON VIATGE.

Share