ELS TAXISTES AMENACEN AMB DEIXAR SENSE TRANSPORT ESCOLAR AL PALLARS SOBIRA

A punt de començar el curs escolar, molts nens i nenes del Pallars Sobirà podrien quedar-se sense transport escolar i no disposar així de mitjà per traslladar-se fins als centres educatius on estudien.

Els taxistes i les empreses de transport de la comarca lleidatana del Pallars Sobirà no reprenderán el servei de transport escolar, segons han explicat en un comunicat.
Aquesta acció de protesta la emprenen just quan està a punt de començar el nou curs escolar, i el fan, segons van explicar, com a símbol de queixa per l’impagament del servei que realitzar durant els mesos de març, abril, maig i juny del curs 2011-2012. 

En total, el servei que presten els adjudicataris del transport escolar a la comarca del Pallars Sobirà no se’ls ha pagat durant els últims quatre mesos en els que l’han realitzat. Just des d’abril fins juny que va ser quan es van acabar les classes. 

Però a més, des de les empreses adjudicatàries del servei també van explicar que la protesta també té altre motiu. I és que els taxistes també han decidit dur a terme aquesta mobilització per les noves condicions que aplicarà el Consell Comarcal del Pallars Sobirà durant aquest proper curs 2012-2013.

Retallada del 10% del pagament

Les noves mesures del Consell Comarcal impliquen una retallada del 10% de l’aportació i la congelació del creixement de l’IPC. Segons el comunicat emès per les empreses adjudicatàries del servei de transport escolar “l’ retallada provocarà una delicada situació econòmica i financera “. La mesura afecta a 23 taxistes i 33 línies de transport escolar d’aquesta comarca. / El Matí

SALUT I BON VIATGE.

Share